Skip to product information
1 of 4

Puzzlea Top with Puff Sleeve - Turquoise

Puzzlea Top with Puff Sleeve - Turquoise

Regular price Rp 505,750.00
Regular price Rp 595,000.00 Sale price Rp 505,750.00
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size

Description

This special edition Disney x Benang Jarum Puzzlea Top with Puff Sleeve is adorned with Minnie's silhouette puzzle prints with a high-low cut design. Featured adorable puff sleeves to complete the sophistication. Comes in two colors: pink and blue.

Color : Turquoise

Material : 100% Cotton

View full details
Customer Reviews
5.0 Based on 13 Reviews
5 ★
100% 
13
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Customer Photos
Write a Review Ask a Question

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
NK
21 Sep 2022
Nita K.
Indonesia

Bahan bagus, enak di pakai, jahitan rapi, cutting pas banget, warna sukaa

Enak di pakai, tampak modis, bahan adem, potongan rapi, warna cantik, sukaaa memakainya jadi lebih percaya diri

  • Size Fit True To Size
  • Quality & Design Not as expectedAs expectedBetter than expected
  • Comfortability Not So GreatGood & ReasonableExcellent & Comfortable
SM
04 Aug 2022
Sheina M.
Indonesia Indonesia

Puzzlea top - turqouise

Yaampun dikirain atasan print biasa ternyata bagus bgt sihh looknya bagus di badanku, slim rasanya wkwk pengen beli yang long dress tapi LDnya besar bangeet:( smoga yg disney gini ada lagi ya

  • Size Fit True To Size
  • Quality & Design Not as expectedAs expectedBetter than expected
  • Comfortability Not So GreatGood & ReasonableExcellent & Comfortable
Buttonscarves Puzzlea Top with Puff Sleeve - Turquoise Review
OF
12 Jul 2022
Ottik F.
Indonesia Indonesia

Cutes and Unique Blouse

Awal2 bimbang mau beli Dapat 1 yg pink Lucu bgt manis Ketagihan deh warna lengkap Bener2 lucu manis unik kalo dipake Dan bisa all occasion Mau jalan ama buat ke kantor mah ok Terimakasih BJ

  • Size Fit Loose
  • Quality & Design Not as expectedAs expectedBetter than expected
  • Comfortability Not So GreatGood & ReasonableExcellent & Comfortable

You may also like